Koop Gram cryptocurrency

U kunt Gram kopen voor elke cryptocurrency die beschikbaar is via onze service, eenvoudig, gemakkelijk en zonder registratie. Ontvang als eerste de meest populaire cryptocurrency van 2019!

Wat is een gram?

Gram is een cryptocurrency gemaakt op basis van het Telegram Open Network blockchain-platform. De ontwikkeling van Gram wordt geleid door het team van de beroemdste cryptocurrency messenger ter wereld - Telegram, de introductie van cryptocurrency in de messenger zal Gram toelaten om de meest gebruikte cryptocurrency in de geschiedenis te worden.

 • Snelheid

  De TON multi-blockchain verwerkt miljoenen transacties per seconde via het Infinite Sharding Paradigm en Instant Hypercube Routing.

 • Gedecentraliseerd ecosysteem

  Telegram Open Network is een veilig en schaalbaar gedecentraliseerd internetproject met een eigen servicestructuur, waarvan Gram de belangrijkste valuta is.

 • Gemeenschap

  De Telegram-messenger heeft het grootste cryptocurrency-gebruikersbestand ter wereld verzameld - 260 miljoen mensen die met één klik gemakkelijk toegang hebben tot de TON-infrastructuur.

Ontvang Telegram Open Network-testmunten

Om munten te ontvangen, moet u het adres van uw Grams Wallet invoeren

Senden
Empfangen
Invalid address

Hoe koop je een gram?

 1. TON Coin (Gram) is momenteel niet beschikbaar en niet te koop. De deadline voor het lanceren van de TON-blockchain en de Gram-cryptocurrency is 31 oktober 2019.

 2. Iedereen die nu Gram verkoopt, verkoopt nep (Gram-token, enz.) Of derivaten (contracten) voor een toekomstige aankoop van de Telegram Open Network-cryptocurrency tegen een vaste prijs.

 3. Gram bevindt zich nu in een testmodus en u kunt alleen testmunten op uw Grams Wallet krijgen.

Hoeveel kost de Gram-cryptocurrency?

 1. De kosten van de TON Coin (Gram) -cryptocurrency in de eerste ronde van particuliere verkoop bedroegen $ 0,38, in de tweede - $ 1,33.

 2. De kosten van derivaten (contracten) voor de aankoop van TON bedragen $ 3,5 tot $ 8.

 3. Niemand weet hoeveel TON Coin (Gram) zal kosten wanneer het officieel wordt gelanceerd, dit zal de markt bepalen, maar op dit moment is de vraag erg hoog.

Hoe werden de Gram-tokens verdeeld?

 1. Volgens het tijdschrift Forbes is Telegram Group Inc. van plan om 5 miljard eenheden Gram-cryptocurrency uit te geven, waarvan 44% zal worden verdeeld onder investeerders, 4% zal worden toegewezen aan ontwikkelaars en nog eens 52% zal worden gereserveerd.

 2. 94 investeerders namen deel aan twee rondes van particuliere verkoop van TON, het minimale investeringsbedrag voor de eerste ronde was $ 20 miljoen, voor de tweede ronde - $ 1 miljoen.

 3. In het voorjaar van 2018 diende Telegram Group Inc. twee formulieren D in voor het registreren van de tokenverkoop bij de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), waardoor Amerikaanse investeerders aan het project konden deelnemen.